maandag 21 april 2014

Deze week in de tuin :: 21 aprilDe kruidenspiraal die ik al eerder heb laten zien, is ondertussen gevuld met verschillende plantjes. Salie, thijm, oregano, bieslook, rozemarijn, peterselie en dille. Niet helemaal volgens het droog/nat, zon/schaduw schema, maar ach, het ziet er in ieder geval gezellig uit. De munt (woekeraar!) heb ik in een aparte pot gezet om een muntspiraal te voorkomen. 
Rondom de waterput staan verschillende tomaten. Misschien wat vroeg om ze buiten te zetten, maar binnen werd het echt te vol (ik zou heel graag een kas willen, nog even sparen...). Tegen het huis aan en uit de wind gaat het hopelijk lukken. Ik heb veel te veel tomaten gezaaid, maar het is erg leuk om als cadeau weg te geven.
Tegen de achterkant van het huis hebben we houten veilingkisten opgehangen.Een rijtje frambozen. Niet alle planten lijken het naar hun zin te hebben, maar ik wacht nog even af. 
De aardbeien in het vierkante-meter-tuintje komen uit de moestuin van m'n moeder. Er zitten al bloemetjes in!De nieuwe tuintafel! Met het bosje fluitekruit op tafel de de hangmat tussen de fruitbomen vind ik het een erg Libelle verantwoord plaatje. 

Over een tijdje weer een update! 


2 reacties:

Aurora - Pippiluna zei

Je tafel is echt superdupermooi!!!!

Anoniem zei

Oh ziet er heeel gezellig uit! En wat een mooie tafel! Ik kan niet wachten op de zinderende zomeravondjes met eten uit eigen tuin...
X

Een reactie posten